Badkamerrenovatie

Bent u van plan om uw badkamer te transformeren? Of het nu gaat om het vervangen van een bad door een douche, de noodzaak voor een nieuw toilet, of andere sanitaire aanpassingen, wij zijn er om u professioneel te begeleiden.

Contacteer ons
image

Badkamerrenovatie

Of u nu kiest voor klassiek of modern, u kunt ons ook steeds inschakelen voor zowel de creatie van nieuwe badkamers als voor een volledige badkamerrenovatie in Maaseik en omgeving. 

Rekening houdend met uw wensen en budget, gaan we aan de slag om de badkamer van uw dromen te realiseren of om uw bestaande badkamer te transformeren tot een stijlvolle en functionele ruimte waar u volop van kunt genieten. 

Sanitair en renovatie

Bent u van plan om uw badkamer te transformeren? Of het nu gaat om het vervangen van een bad door een douche, de noodzaak voor een nieuw toilet, of andere sanitaire aanpassingen, wij zijn er om u professioneel te begeleiden. Onze service begint met een grondige opmeting van uw badkamerruimte, gevolgd door het opstellen van een op maat gemaakte offerte. Daarnaast bieden we u een volledig en duidelijk plan voor de installatie van het sanitair, waarbij u de gewenste materialen kunt kiezen uit een catalogus of bij onze leverancierswinkel.

Onze dienstverlening omvat niet alleen het vervangen van sanitaire voorzieningen, maar ook een complete renovatie van uw badkamer. Dit omvat het vernieuwen van sanitair, elektriciteit en tegels. Daarnaast nemen we de verantwoordelijkheid voor metsel- en bezettingswerken, en indien gewenst, kunnen we zelfs een verlaagd plafond met ingebouwde spots installeren. Ons doel is om niet alleen een prachtige en stijlvolle uitstraling te creĆ«ren, maar ook om ervoor te zorgen dat uw badkamer maximaal functioneel is en aan al uw behoeften voldoet. U kunt rekenen op ons vakmanschap en toewijding om uw badkamerdromen werkelijkheid te laten worden. 

Neem vandaag nog contact op

Laat uw droombadkamer werkelijkheid worden met onze professionele benadering voor badkamerrenovaties. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met Christof Heymans voor uitgebreide informatie of om een gedetailleerde offerte te ontvangen die volledig is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. 

Ook kunt u bij ons terecht voor sanitaircv, rioleringswerken en ontstoppingen, neem gerust contact op voor meer informatie.