Rioleringswerken

Onze expertise strekt zich uit van kleine herstellingen tot ingrijpende aanpassingswerken, en we zijn bekwaam in een breed scala van riolerings- en afwateringsdiensten.

Contacteer ons
image

Rioleringswerken

Als u op zoek bent naar een deskundige partner voor een vlotte en professionele uitvoering van al uw riolerings- en afwateringsprojecten in Maaseik en omliggende gebieden, dan bent u bij Christof Heymans aan het juiste adres. 

Met jarenlange ervaring in de branche, bieden wij de zekerheid van een perfecte afwerking en de expertise om uw project tot een succesvol einde te brengen. 

Aansluiten van uw sanitair

Onze expertise strekt zich uit van kleine herstellingen tot ingrijpende aanpassingswerken, en we zijn bekwaam in een breed scala van riolerings- en afwateringsdiensten. Dit omvat het plaatsen van gloednieuwe rioleringen en het renoveren van verouderde afvoerleidingen. Ook het naadloos aansluiten van uw sanitair of sifonput op de vernieuwde riolering is een taak waarvoor u op ons kunt vertrouwen.

Daarnaast draaien wij onze hand niet om voor het plaatsen van sifonputten, septische putten en regenputten. Als daarvoor sleuven moeten worden gegraven, nemen wij dit graag op ons. Bovendien beheersen wij het metselen van kokers boven verborgen putten om uw afvoersystemen optimaal te laten functioneren.

Om onze efficiĆ«ntie te verhogen, beschikken wij over een eigen minigraver met een minimale spoorbreedte van 1 meter, wat ons in staat stelt om graafwerkzaamheden zelfs op lastig bereikbare locaties uit te voeren. Hierdoor kunnen we u nog beter van dienst zijn en al uw riolerings- en afwateringsbehoeften voldoen. Bij Christof Heymans streven we ernaar om hoogwaardige oplossingen te bieden voor al uw projecten, groot of klein. 

Vraag meteen een offerte aan

Als u zich nog afvraagt hoe de riolerings- en afwateringsdiensten van Christof Heymans in Maaseik precies in hun werk gaan, nodigen we u van harte uit om direct contact met ons op te nemen. Wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden en u van gedetailleerde informatie te voorzien.

Ook kunt u bij ons terecht voor sanitair, cv, badkamerrenovaties en ontstoppingen. Als u graag een duidelijk beeld wilt krijgen van de kosten en mogelijkheden voor uw project, stellen wij bovendien graag een gratis en vrijblijvende offerte voor u op.